Карпатський рай

www.sheshory.info

ласкаво запрошую в садибу

"Карпатський рай"

на купання в чані з настоєм лікувальних трав

 

 

Зимовий відпочинок в Карпатах, в селі Шешори, на території садиби Карпатський рай, це перш за все купання чані, який стоїть на печі прямо на вулиці (під навісом), наповненому гарячою водою з (якщо вам не заборонено лікарями) настоєм карпатських трав, медом, пивом або мінеральною водою на основі соляної ропи (під замовлення).  В чані садиби Карпатський рай ви зможете під нашим керівництвом прийняти цю процедуру так, як це робиться правильно. У нас не "чан для гламурних  дівчаток", а справжній чан, як то було історично у вікінгів. Під час купання ви можете замовити собі чаї зі зборів карпатських трав, і багато іншого. Особливо сильно урізноманітнює ваш відпочинок і дозвілля купання в чані в новорічні свята.
Мало кому відомо що таке чан, більшість людей звикло до звичайній сауни або лазні. Але чан, - це неймовірно приємна і корисна (якщо у вас немає протипоказань) процедура, яку не можна порівняти з перерахованими вище. Уявіть собі - навколо мороз, а ви сидите в гарячій ванні і дихайте свіжим повітрям. Але це ще не все. Повірте, враження незабутні!
Всього, зі стерилізацією і підготовкою чана до вашого купання вона займає близько чотирьох годин на одну групу. У нашому чані можна прийняти одночасно до 8-ми чоловік, і коштує ця процедура 1000 грн / години, мінімум дві години. Від третьої години 1000 грн/година. Додам, для проживаючих в садибі діє знижка! Але, якщо ви не проживаєте у нас, то чан потрібно замовляти заздалегідь, не менше ніж за день до бажаного часу. Для цього потрібно зателефонувати 0984820993
Побувати в Карпатах - це в першу чергу скупатися у чані. Купання в чані - це одне з найбільш корисних, цікавих і екзотичних розваг в Карпатах! І втратити цю можливість - це не відпочити в Карпатах.

Купання в чані в шешорах

Адреса:

Івано-Франківська область

вул. Чорновола 74

Шешори

78623

Україна

Почта:

info@sheshory.info

Тел.:

+38 098 482 0993

Контакти